Stortorvet 7

Weberg leverte en kombinasjon av nye og restaurerte håndløpere, rekkverk, ståltrapper, strålingsavskjerming, gangbaner og vindusbeslag til Stortorvet 7 i Oslo sentrum.
Næring
Kontor
Rekkverk
Stortorvet 7
Kunde
Date
Tjeneste
Metallfasade
Website

Stortorvet 7 er en historisk bygning i Oslo sentrum som nylig har gjennomgått omfattende renoveringer for å kombinere moderne funksjonalitet med historisk sjarm. Weberg ble valgt som hovedleverandør av metallarbeider, med et oppdrag som inkluderte både nyinstallasjoner og restaureringsarbeid. Vi leverte håndløpere i stål og tre, diverse rekkverk, restaurering av gamle rekkverk og håndløpere, diverse ståltrapper og konstruksjoner, strålingsavskjerming, gangbaner, TRP dekke og beslag i vinduer.

Stortorvet 7

Prosjektet

Hva gjorde vi

For Stortorvet 7 leverte vi en rekke skreddersydde løsninger. Vi installerte håndløpere i både stål og tre, som gir en kombinasjon av moderne og klassisk utseende. Diverse rekkverk ble montert for å sikre sikkerhet og estetikk i bygningen. Et viktig aspekt av prosjektet var restaureringen av de gamle rekkverkene og håndløperne, hvor vi sørget for å bevare den historiske verdien samtidig som vi oppgraderte dem til dagens standarder. Vi konstruerte også diverse ståltrapper og andre stålkonstruksjoner, samt installerte strålingsavskjerming for å ivareta bygningens sikkerhet. I tillegg monterte vi gangbaner og TRP dekke, samt beslag i vinduer for å forbedre bygningens funksjonalitet og utseende.

Resultatet

Resultatet på Stortorvet 7 er en harmonisk blanding av nytt og gammelt, hvor moderne metallarbeider og nøye restaurerte historiske elementer smelter sammen. Bygningen har nå forbedret sikkerhet og funksjonalitet, samtidig som den beholder sin historiske sjarm. Weberg har levert løsninger som ikke bare oppfyller kundens behov, men som også bidrar til å bevare og fremheve den kulturelle verdien av en viktig historisk bygning i Oslo sentrum.