Eufemias Plass

Weberg leverte hvit aluminiumfasade, luftet glassfasade, og ulike rekkverks- og skjermvegger i stål og glass til Eufemias plass Vest og Syd i Bjørvika.
Næring
Privat
Rekkverk
Metallfasade
Eufemias Plass
Kunde
Date
Tjeneste
Metallfasade
Website

Eufemias plass Vest og Syd, beliggende i det pulserende området Bjørvika i Oslo, er et moderne byggprosjekt som krever løsninger av høy kvalitet og estetisk verdi. Weberg ble engasjert for å levere omfattende metall- og glassarbeider som skulle integreres sømløst med byggets innovative arkitektur. Oppdraget inkluderte installasjon av hvit aluminiumfasade, luftet glassfasade, rekkverk i stål og glass, skjermvegger i stål og glass, samt rekkverk og håndløpere i trappoppgangene.

Eufemias Plass

Prosjektet

Hva gjorde vi

For Eufemias plass Vest og Syd leverte vi en rekke nøye utformede løsninger som kombinerer funksjonalitet med moderne design. Vi installerte en hvit aluminiumfasade som gir bygget et rent og elegant utseende, samtidig som den er slitesterk og vedlikeholdsfri. Den luftede glassfasaden bidrar til et lyst og åpent interiør, samtidig som den forbedrer byggets energieffektivitet ved å gi naturlig ventilasjon.

Rekkverkene, laget i både stål og glass, ble designet for å gi sikkerhet uten å gå på kompromiss med estetikken. Skjermvegger i stål og glass ble montert for å skape avskjerming samtidig som de bevarer en følelse av åpenhet og lys. I trappoppgangene installerte vi solide rekkverk og håndløpere som gir ekstra støtte og trygghet for brukerne. Disse løsningene ble nøye tilpasset for å harmonere med byggets overordnede design og funksjonelle krav.

Resultatet

Resultatet på Eufemias plass Vest og Syd er en perfekt balanse mellom moderne design og praktisk funksjonalitet. De hvite aluminium- og glassfasadene gir bygget et stilrent og tidløst utseende, mens rekkverkene og skjermveggene i stål og glass tilfører både sikkerhet og estetisk verdi. Weberg har levert løsninger som oppfyller høye krav til både kvalitet og utseende, og som bidrar til at Eufemias plass fremstår som en fremtredende del av Bjørvikas skyline.