Våre tjenester

Metallfasader,
trapper og rekkverk

Vi er eksperter på spesialtilpassede løsninger i metall for trapper, glass og rekkverk.
Bli bedre kjent med våre tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg.

Poppelhagen
Gullhaug Torg
Grensen 9
Poppelhagen
Stortorvet 7
Kvartal 273
Seut

Spesialløsninger i metallarbeider

Spesialløsninger i metallarbeider

25+ års erfarig

Hvorfor velge Weberg til prosjektet?

Å velge Weberg til ditt prosjekt betyr å velge kvalitet, erfaring og pålitelighet. Med over 25 års erfaring innen metallarbeider og konstruksjon, har vi opparbeidet oss en sterk posisjon i bransjen. Vi kombinerer tradisjonell håndverkskunnskap med moderne teknologi for å levere løsninger som ikke bare oppfyller, men overgår forventningene.

Våre prosjekter, som spenner fra boligkomplekser til prestisjefylte offentlige bygg, viser vår evne til å levere skreddersydde løsninger som både er funksjonelle og estetisk tiltalende. Vi forstår at hvert prosjekt er unikt, og derfor tilpasser vi våre tjenester for å møte dine spesifikke behov og visjoner.

Lang erfaring

Med over 25 års erfaring leverer Weberg solide og pålitelige løsninger som sikrer høy kvalitet og effektiv gjennomføring av prosjekter.

Fra tegning til utførelse

Vi tilbyr en helhetlig tilnærming, fra konseptutvikling til ferdigstillelse, med tett samarbeid gjennom hele prosjektets levetid.

Kvalitetsmaterialer

Weberg bruker kun førsteklasses materialer som sikrer holdbare og estetisk tiltalende løsninger.

Oppfølging

Vi legger stor vekt på god kommunikasjon og tett oppfølging for å sikre at prosjektet blir en suksess fra start til slutt.

Våre tjenester

Tilpasset for dine prosjekter

Vi leverer i Oslo og omegn

Metallfasade

Fasader i metall

Vi leverer og monterer spesiallagde fasader av metall og glass. Vi samarbeider tett med arkitektene og kommer frem til unike løsninger.

Les mer
Rekkverk

Kvalitetsrekkverk i stål, metall og glass

Weberg leverer alt fra enkle industrirekkverk til eksklusive interiørrekkverk.

Les mer
Trapper

Spesialtilpassede trapper

Fra stilrene spiraldesign til tidløse rette trapper, kombinerer våre løsninger eleganse med funksjonalitet, og sikrer både sikkerhet og holdbarhet.

Les mer
Referanser

Se vårt nyligste arbeid

Vi er stolte av arbeidet vi leverer

Vi finner en løsning som passer

Har du et prosjekt som trenger høy kompetanse eller spesielle løsninger?
Ta kontakt med oss, så finner vi frem til den beste løsningen sammen med deg.

Vanlige spørsmål

Her finner du svar på typiske spørsmål vi får i innboksen. Finner du ikke svar på det du lurer på her, klikk på knappen under for å kontakte oss.

Kontakt oss
Hva slags prosjekter jobber dere med?

Vi har erfaring med et bredt spekter av prosjekter, inkludert boligkomplekser, kommersielle bygg, offentlige institusjoner og spesialarbeid, som for eksempel fasader, trapper og rekkverk.

Hvilke materialer jobber dere med?

Weberg bruker kun førsteklasses materialer, inkludert rustfritt stål, eloksert aluminium og herdet glass, for å sikre holdbare og estetisk tiltalende løsninger.

Hvordan jobber dere med bærekraft?

Vi prioriterer bruk av miljøvennlige materialer og metoder, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre prosesser for å minimere miljøpåvirkningen og fremme bærekraftige løsninger.

Offentlige prosjekter

Vi har omfattende erfaring med offentlige prosjekter, inkludert skoler, kulturinstitusjoner og kommunale bygg, og vi forstår de spesifikke kravene og forventningene som følger med slike prosjekter.

Bygningsforskrifter og standarder

Vi følger strengt alle relevante bygningsforskrifter og sikkerhetsstandarder i våre prosjekter, og vårt team er godt kjent med de nødvendige reguleringene for å sikre at alle våre løsninger er fullt kompatible og sikre.

Håndtering av store prosjekter

Weberg har et erfarent team og en strukturert prosjektledelse som sikrer at store og komplekse prosjekter gjennomføres effektivt og med høy kvalitet, fra planlegging til ferdigstillelse.