Metallfasade

Spesiallagde fasader av metall og glass.

Metallfasade

Vi leverer og monterer spesiallagde fasader av metall og glass. Vi samarbeider tett med arkitektene og kommer frem til unike løsninger. Våre produkter holder høy kvalitet og blir produsert av våre kvalitetsleverandører forskjellige steder i Europa. Våre egne montører står for monteringen. Fasader levert av oss følger alltid gjeldende standarder.

Alle våre ansatte er dyktige medarbeidere med lang erfaring innen stål- og byggebransjen, med sertifikater innen varme arbeider, fallsikring, stropping, lift m.m.

Vi finner en løsning som passer

Har du et prosjekt som trenger høy kompetanse eller spesielle løsninger?
Ta kontakt med oss, så finner vi frem til den beste løsningen sammen med deg.

Vanlige spørsmål

Her finner du svar på typiske spørsmål vi får i innboksen. Finner du ikke svar på det du lurer på her, klikk på knappen under for å kontakte oss.

Kontakt oss
Hva slags prosjekter jobber dere med?

Vi har erfaring med et bredt spekter av prosjekter, inkludert boligkomplekser, kommersielle bygg, offentlige institusjoner og spesialarbeid, som for eksempel fasader, trapper og rekkverk.

Hvilke materialer jobber dere med?

Weberg bruker kun førsteklasses materialer, inkludert rustfritt stål, eloksert aluminium og herdet glass, for å sikre holdbare og estetisk tiltalende løsninger.

Hvordan jobber dere med bærekraft?

Vi prioriterer bruk av miljøvennlige materialer og metoder, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre prosesser for å minimere miljøpåvirkningen og fremme bærekraftige løsninger.

Offentlige prosjekter

Vi har omfattende erfaring med offentlige prosjekter, inkludert skoler, kulturinstitusjoner og kommunale bygg, og vi forstår de spesifikke kravene og forventningene som følger med slike prosjekter.

Bygningsforskrifter og standarder

Vi følger strengt alle relevante bygningsforskrifter og sikkerhetsstandarder i våre prosjekter, og vårt team er godt kjent med de nødvendige reguleringene for å sikre at alle våre løsninger er fullt kompatible og sikre.

Håndtering av store prosjekter

Weberg har et erfarent team og en strukturert prosjektledelse som sikrer at store og komplekse prosjekter gjennomføres effektivt og med høy kvalitet, fra planlegging til ferdigstillelse.