Weberg AS
Din spesialist på
metall-løsninger

Vi er spesialister på å levere høykvalitets trapper, rekkverk og metallfasader som forbedrer arkitektoniske løsninger. Med fokus på innovasjon og presisjon, sikrer vi at våre kunder alltid får de beste og mest holdbare resultatene.

Barcode
Eufemias Hage
Munch
Eufemias Plass
Deichmanske hovedbibliotek
Seut
Kvartal 273
Stortorvet 7
Clemenskvartalet
Grensen 9
Gullhaug Torg
Poppelhagen
Barcode
Eufemias Hage
Munch
Eufemias Plass
Deichmanske hovedbibliotek
Seut
Kvartal 273
Stortorvet 7
Clemenskvartalet
Grensen 9
Gullhaug Torg
Poppelhagen
Barcode
Eufemias Hage
Munch
Eufemias Plass
Deichmanske hovedbibliotek
Seut
Kvartal 273
Stortorvet 7
Clemenskvartalet
Grensen 9
Gullhaug Torg
Poppelhagen
Barcode
Eufemias Hage
Munch
Eufemias Plass
Deichmanske hovedbibliotek
Seut
Kvartal 273
Stortorvet 7
Clemenskvartalet
Grensen 9
Gullhaug Torg
Poppelhagen
Om oss

Tidløse løsninger i stilrene materialer som holder


Vi har siden starten fokusert på å levere skreddersydde trapper, rekkverk og metallfasader av høyeste kvalitet. Vårt engasjement for innovasjon og nøyaktighet gjør at vi alltid leverer produkter som overgår kundens forventninger.

I all hovedsak går vårt arbeid i metallarbeider og smedarbeider, som inkluderer ståltrapper, rekkverk i stål og glass, metallfasader, beslag og spesialprodukter. Vi har også stor erfaring med restaureringsjobber, som ombygging av trappehus i eldre bygårder for å montere heis.

I tillegg har vi over 25 års erfaring med leveranser av rustfrie og syrefaste komponenter til båtindustrien, med løpende leveranser til noen av de største norske og svenske båtprodusentene, som Windy, Hydrolift, Nimbus, Storbro, Viksund, Nordkapp, og flere. På vårt høydepunkt utviklet vi i snitt én prototype per dag, og vi produserte over 4000 artikler på ordre fra denne kundegruppen.

Hos Weberg AS legger vi stor vekt på detaljer og kvalitet i alle ledd av prosessen. Fra nøye utvalgte materialer til presis montering, sørger vi for at hvert prosjekt oppfyller de strengeste krav til holdbarhet og finish. Vårt erfarne team av fagfolk bringer mange års erfaring og ekspertise til hvert prosjekt, noe som sikrer fremragende resultater som varer.

Vi er stolte av de sterke relasjonene vi har bygget med våre kunder, og vi streber alltid etter å levere det beste innen metallarbeid. Weberg AS er din pålitelige partner for innovative og varige metall-løsninger..
Weberg AS har over 25 års erfaring i metallbransjen.

Hvem jobber vi med:

Skreddersydde løsninger for næringslivet

Enten du representerer en bedrift eller er en offentlig etat, er våre tjenester utformet for å møte dine spesifikke behov og løfte kvaliteten på ditt prosjekt.
Her er våre primære kundesegmenter:

Utbyggere: Fra kontorbygg til leilighetskomplekser, vi hjelper deg med å finne arkitektoniske løsninger som fungerer både visuelt og praktisk.

Arkitekter: Lorem Ipsum dolores et simet anep.

Kommuner: Lorem Ipsum dolores et simet anep.

Weberg finner løsninger for fasade, trapper og rekkverk på spesielle prosjeter.

Om oss

Weberg oppsummert

Weberg er synonymt med spesielle prosjekter i metall og glass i byggebransjen. Her ser du en kort oppsummering av hvem vi er.  

+300
Gjennomførte prosjekter
50+
Fornøyde kunder
25+
Års erfaring

300+

Gjennomførte prosjekter

50+

Fornøyde kunder

25+

Års erfaring
Kjerneverdier

Våre verdier

Våre verdier spiller på alt vi mener må være på plass for å gjennomføre gode prosjekter.
De guider beslutningene vi gjør og handlingene vi tar, slik at vi alltid kan levere den beste kvaliteten på spesialprosjektene vi leverer på.

Integritet

Vi tror på ærlighet, åpenhet og etisk oppførsel i alt vi gjør.

Erfaring

Vi har lang erfaring og solid kompetanse som sikrer høy kvalitet i alle ledd

Innovasjon

Vi omfavner kreativitet og fremtidsrettet tenkning for å utvikle innovative løsninger

Vanlige spørsmål

Her finner du svar på typiske spørsmål vi får i innboksen. Finner du ikke svar på det du lurer på her, klikk på knappen under for å kontakte oss.

Kontakt oss
Hva slags prosjekter jobber dere med?

Vi har erfaring med et bredt spekter av prosjekter, inkludert boligkomplekser, kommersielle bygg, offentlige institusjoner og spesialarbeid, som for eksempel fasader, trapper og rekkverk.

Hvilke materialer jobber dere med?

Weberg bruker kun førsteklasses materialer, inkludert rustfritt stål, eloksert aluminium og herdet glass, for å sikre holdbare og estetisk tiltalende løsninger.

Hvordan jobber dere med bærekraft?

Vi prioriterer bruk av miljøvennlige materialer og metoder, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre prosesser for å minimere miljøpåvirkningen og fremme bærekraftige løsninger.

Offentlige prosjekter

Vi har omfattende erfaring med offentlige prosjekter, inkludert skoler, kulturinstitusjoner og kommunale bygg, og vi forstår de spesifikke kravene og forventningene som følger med slike prosjekter.

Bygningsforskrifter og standarder

Vi følger strengt alle relevante bygningsforskrifter og sikkerhetsstandarder i våre prosjekter, og vårt team er godt kjent med de nødvendige reguleringene for å sikre at alle våre løsninger er fullt kompatible og sikre.

Håndtering av store prosjekter

Weberg har et erfarent team og en strukturert prosjektledelse som sikrer at store og komplekse prosjekter gjennomføres effektivt og med høy kvalitet, fra planlegging til ferdigstillelse.

Vi finner en løsning som passer

Har du et prosjekt som trenger høy kompetanse eller spesielle løsninger?
Ta kontakt med oss, så finner vi frem til den beste løsningen sammen med deg.

Portefølje

Se våre prosjekter

Her kan du se noen av våre nyligste prosjekter