Seut

Weberg leverte cortenstål fasade, samt rekkverk og håndløpere, til det moderne prosjektet Seut i Fredrikstad, med fokus på innvendige buede designløsninger.
Næring
Rekkverk
Metallfasade
Seut
Kunde
Date
Tjeneste
Metallfasade
Website

Seut i Fredrikstad er et banebrytende prosjekt som kombinerer moderne arkitektur med innovative materialvalg. Weberg ble valgt som leverandør av metallarbeider for å bidra til byggets unike estetikk og funksjonalitet. Prosjektet inkluderte en cortenstål fasade, samt innvendige rekkverk og håndløpere med buede design. Målet var å skape et bygg som skiller seg ut med sin rustikke, men moderne stil, samtidig som det oppfyller strenge krav til sikkerhet og funksjonalitet.

Seut

Prosjektet

Hva gjorde vi

For Seut-prosjektet leverte vi en imponerende cortenstål-fasade som gir bygget en distinkt og rustikk karakter. Cortenstålet, kjent for sin slitestyrke og unike patina, gir bygningen et tidløst og naturlig utseende som harmonerer med omgivelsene. Innvendig installerte vi rekkverk og håndløpere som er både funksjonelle og estetisk tiltalende. Spesielt utfordrende og givende var arbeidet med valset (buet) design, som krevde presisjon og kreativitet for å oppnå de ønskede kurvene og formene. Disse buede elementene tilfører en elegant flyt til interiøret og forbedrer både sikkerheten og brukervennligheten.

Resultatet

Resultatet på Seut er en harmonisk kombinasjon av innovasjon og estetikk. Cortenstål fasaden gir bygningen en særegen og naturlig skjønnhet, mens de innvendige rekkverkene og håndløperne med buet design tilfører en subtil eleganse. Weberg har levert løsninger som ikke bare oppfyller de funksjonelle kravene, men som også fremhever prosjektets unike arkitektoniske visjon.