Poppelhagen

Weberg leverte spesialtilpassede metallrekkverk og trapper til Poppelhagen, et moderne boligkompleks. Prosjektet inkluderte balkongrekkverk med spiler og perforerte plater, samt innvendige ståltrapper.
Bolig
Rekkverk
Poppelhagen
Kunde
Date
Tjeneste
Trapper
Website

Poppelhagen er et moderne boligkompleks som kombinerer estetikk og funksjonalitet på en imponerende måte. Weberg ble valgt som metallentreprenør for å levere rekkverk og trapper som ikke bare oppfyller strenge sikkerhetskrav, men også gir et elegant og moderne preg til bygningen. Prosjektet omfattet et bredt spekter av løsninger, inkludert rekkverk til balkonger med både spiler og perforerte plater, rekkverk og håndløpere i trappeoppganger, rekkverk i uteområder, innvendige ståltrapper, og franske balkonger.

Poppelhagen

Prosjektet

Hva gjorde vi

For å møte behovene til Poppelhagen, designet og installerte Weberg en rekke spesialtilpassede metallprodukter. Balkongene ble utstyrt med elegante rekkverk med spiler og perforerte plater, som både sikret beboernes trygghet og ga bygningen et moderne utseende. I trappeoppgangene monterte vi robuste rekkverk og håndløpere, som gir trygghet og støtte til beboerne. Uteområdene ble sikret med slitesterke rekkverk som tåler vær og vind, samtidig som de komplementerer det estetiske uttrykket til komplekset. Vi installerte også innvendige ståltrapper som er både funksjonelle og stilige, samt franske balkonger som gir leilighetene et sofistikert preg.

Resultatet

Resultatet av prosjektet ble et sikkert, funksjonelt og estetisk tiltalende boligkompleks. Beboerne i Poppelhagen kan nå nyte moderne og trygge løsninger, samtidig som de får glede av bygningens stilige og gjennomførte design. Weberg leverte løsninger som perfekt harmonerer med Poppelhagens visjon om moderne livsstil og sikkerhet.