Barcode

Weberg leverte avanserte fasade-og metallarbeider til Barcode-tårnene i Bjørvika, inkludert perforert aluminium, varmforsinkete firkantrør, og herdet glass med dot-mønster.
Privat
Bolig
Rekkverk
Metallfasade
Barcode
Kunde
Date
Tjeneste
Metallfasade
Website

Tårnene i Bjørvika, Oslo, er en del av det ikoniske Barcode-prosjektet, kjent for sin moderne og dristige arkitektur. Weberg ble valgt som leverandør av metall- og glassarbeider for å sikre at byggets design både er innovativt og funksjonelt. Prosjektet inkluderte installasjon av fasader i bruneloksert perforert aluminium, varmforsinkete firkantrør, herdet/laminert glass med negativt dot-mønster, samt skjermvegger, rekkverk og håndløpere i trappoppganger, og ståltrapper.


Barcode

Prosjektet

Hva gjorde vi

Til Barcode-tårnene leverte vi en rekke teknisk avanserte og estetisk tiltalende løsninger. Fasaden i bruneloksert perforert aluminium gir bygget en unik tekstur og et moderne utseende, samtidig som den gir effektiv solskjerming og ventilasjon. De varmforsinkete firkantrørene, som er skråstilt, tilfører et dynamisk element til fasaden og gir ekstra styrke og stabilitet.

Fasaden i herdet/laminert glass med negativt dot-mønster ble valgt for å kombinere sikkerhet med estetisk appell, og gir bygget et sofistikert og moderne uttrykk. Skjermvegger i stål og glass ble installert for å gi både avskjerming og estetisk verdi, samtidig som de bevarer en følelse av åpenhet og lys. I trappeoppgangene monterte vi solide rekkverk og håndløpere for å sikre trygg ferdsel, og robuste ståltrapper som er både funksjonelle og stilige.

Resultatet

Resultatet i Barcode er en perfekt integrasjon av form og funksjon. De nøye utvalgte fasade- og metallarbeidene bidrar til byggets unike arkitektoniske uttrykk, samtidig som de sikrer høy funksjonalitet og holdbarhet. Weberg har levert løsninger som oppfyller de strenge kravene til design og kvalitet, og som fremhever Barcode-tårnenes posisjon som en arkitektonisk perle i Bjørvika.