Munch

Weberg leverte omfattende metallarbeider til det nye Munchmuseet i Oslo, inkludert rekkverk, veggkledninger og omramminger, alt utført i førsteklasses materialer som eloksert aluminium og rustfritt stål.
Offentlig
Rekkverk
Munch
Kunde
Date
Tjeneste
Rekkverk
Website

Det nye Munchmuseet i Oslo, dedikert til den berømte kunstneren Edvard Munch, er et arkitektonisk mesterverk som krever løsninger av høy kvalitet og estetisk finesse. Weberg ble valgt som leverandør av ulike metallarbeider for å bidra til museets moderne og stilrene utseende. Prosjektet inkluderte innvendige rekkverk i stål, selvbærende rekkverk på dekkekanter, kledninger på dekkekanter i eloksert aluminium, håndløpere, veggkledninger i eloksert aluminium, omramminger av vinduer og dører i lakket aluminium, rustfrie rister, heisomramminger i rustfritt stål, elokserte toalettbokser, og utvendige rekkverk på broen.

Munch

Prosjektet

Hva gjorde vi

For Munchmuseet leverte vi en rekke metallarbeider som både oppfyller høye estetiske krav og funksjonelle behov. Innvendige rekkverk i stål og selvbærende rekkverk på dekkekanter ble installert for å sikre både sikkerhet og eleganse. Dekkekantene ble kledd i eloksert aluminium, som gir en ren og moderne finish.

Vi monterte håndløpere som er både funksjonelle og estetisk tiltalende. Veggkledninger i eloksert aluminium ble installert for å gi et raffinert og slitesterkt utseende. Omramminger av vinduer og dører i lakket aluminium gir en fin kontrast og forbedrer bygningens estetikk. Rustfrie rister og heisomramminger i rustfritt stål ble valgt for deres holdbarhet og moderne utseende. Elokserte toalettbokser ble montert for å sikre en helhetlig og høy kvalitet på toalettområdene. Utvendig ble broen utstyrt med rekkverk som både er sikre og passer perfekt til museets arkitektoniske stil.

Resultatet

Resultatet på Munchmuseet er en perfekt integrasjon av funksjonalitet og estetikk. De nøye utvalgte og utførte metallarbeidene bidrar til museets moderne og elegante utseende, samtidig som de sikrer høy funksjonalitet og holdbarhet. Weberg har levert løsninger som oppfyller de høye kravene til en av Norges viktigste kulturinstitusjoner, og som fremhever byggets arkitektoniske skjønnhet og kunstneriske verdi.