Gullhaug Torg

Weberg leverte speilpolerte rekkverk i rustfritt stål til spiraltrappen på Gullhaug Torg, samt håndløpere og innvendige blomsterkasser.
Næring
Kontor
Rekkverk
Gullhaug Torg
Kunde
Date
Tjeneste
Rekkverk
Website

Gullhaug Torg, beliggende i hjertet av Nydalen i Oslo, er et moderne bygg som krever innovative og estetiske løsninger. Weberg ble valgt som leverandør av metallarbeider for å tilføre bygget en elegant og moderne finish. Prosjektet inkluderte installasjon av rekkverk i en spiraltrapp, håndløpere og innvendige blomsterkasser. Vårt oppdrag var å kombinere funksjonalitet med estetikk, og å sikre at alle elementer reflekterte byggets moderne arkitektur og høye standarder.

Gullhaug Torg

Prosjektet

Hva gjorde vi

For Gullhaug Torg leverte vi et speilpolert rekkverk i rustfritt stål til spiraltrappen, en løsning som kombinerer sikkerhet med et slående visuelt uttrykk. Den buede utformingen av rekkverket gir trappen et flytende og dynamisk utseende, samtidig som den oppfyller alle sikkerhetskrav. I tillegg installerte vi håndløpere som matcher rekkverket i stil og kvalitet, og som gir ekstra støtte og sikkerhet. Vi produserte også innvendige blomsterkasser i rustfritt stål, som tilfører et grønt og naturlig element til byggets interiør, og som komplimenterer det moderne designet.

Resultatet

Resultatet på Gullhaug Torg er en kombinasjon av funksjonell sikkerhet og estetisk skjønnhet. De speilpolerte rekkverkene og håndløperne i rustfritt stål gir bygget et sofistikert preg, mens de innvendige blomsterkassene tilfører liv og farge til interiøret. Weberg har levert løsninger som oppfyller både funksjonelle og estetiske krav, og som bidrar til å gjøre Gullhaug Torg til et fremstående bygg i Nydalen.