Kvartal 273

Weberg leverte balkongrekkverk, trapper og franske balkonger til Kvartal 273 i Sarpsborg sentrum, som kombinerer moderne design med høy sikkerhet.
Næring
Kontor
Rekkverk
Trapper
Kvartal 273
Kunde
Date
Tjeneste
Rekkverk
Website

Kvartal 273, plassert midt i Sarpsborg sentrum, er et nytt og moderne boligprosjekt som setter høye krav til både estetikk og funksjonalitet. Weberg ble valgt som leverandør av metallarbeider for å sikre at bygningens design og sikkerhetsstandarder ble møtt på alle nivåer. Prosjektet inkluderte installasjon av rekkverk til balkonger med både spiler og glass, rekkverk og håndløpere i trapper, franske balkonger, en atriumstrapp og en rømningstrapp i stål.

Kvartal 273

Prosjektet

Hva gjorde vi

For Kvartal 273 leverte vi en rekke spesialtilpassede metallprodukter som oppfyller både estetiske og funksjonelle krav. Balkongrekkverkene ble designet med både spiler og glass, som gir et moderne utseende samtidig som de sikrer beboernes trygghet. I trappeoppgangene installerte vi solide rekkverk og håndløpere for å sikre trygg ferdsel. Vi monterte også elegante franske balkonger som gir leilighetene et sofistikert preg. Atriumstrappen ble bygget for å gi enkel tilgang mellom etasjene, og rømningstrappen i stål ble konstruert for å sikre rask og sikker evakuering ved nødsituasjoner.

Resultatet

Resultatet på Kvartal 273 er et boligkompleks som kombinerer moderne design med høy funksjonalitet og sikkerhet. De forskjellige rekkverkene og trappene vi installerte, bidrar til en trygg og estetisk tiltalende boopplevelse for beboerne. Weberg har levert løsninger som ikke bare oppfyller dagens strenge sikkerhetskrav, men som også forbedrer bygningens visuelle appell.