Eufemias Hage

Weberg leverte eksklusive metallarbeider til Eufemias Hage i Bjørvika, inkludert selvbærende rekkverk med gullstripe, skjermvegger i stål og glass, franske balkonger, ståltrapper og utvendige himlinger.
Privat
Bolig
Rekkverk
Trapper
Metallfasade
Eufemias Hage
Kunde
Date
Tjeneste
Rekkverk
Website

Eufemias Hage, beliggende i det moderne området Bjørvika i Oslo, er et prestisjefylt boligprosjekt som setter høye krav til både estetikk og funksjonalitet. Weberg ble valgt som leverandør av diverse metallarbeider for å sikre at bygningens design og kvalitetsstandarder ble ivaretatt. Prosjektet inkluderte installasjon av selvbærende rekkverk med gullstripe, skjermvegger i stål og glass, rekkverk og håndløpere i trappoppganger, franske balkonger, ståltrapper og utvendige himlinger.

Eufemias Hage

Prosjektet

Hva gjorde vi

For Eufemias Hage leverte vi en rekke skreddersydde løsninger som kombinerer moderne design med funksjonell bruk. Vi installerte selvbærende rekkverk med en dekorativ gullstripe, som gir bygget et eksklusivt og elegant utseende. Skjermveggene i stål og glass ble designet for å gi både avskjerming og estetisk appell, og skaper en følelse av åpenhet og lys.

I trappoppgangene monterte vi solide rekkverk og håndløpere for å sikre trygg ferdsel, samt ståltrapper som er både robuste og stilige. Vi installerte også franske balkonger som gir leilighetene et sofistikert preg og forbedrer fasadens visuelle uttrykk. Utvendige himlinger ble montert for å gi en elegant finish til bygningens eksteriør, samtidig som de beskytter mot vær og vind.

Resultatet

Resultatet på Eufemias Hage er en harmonisk blanding av moderne estetikk og funksjonalitet. De selvbærende rekkverkene med gullstripe gir bygget et luksuriøst preg, mens de ulike skjermveggene, balkongene og trappeelementene sikrer både sikkerhet og brukervennlighet. Weberg har levert løsninger som oppfyller høye krav til design og kvalitet, og som bidrar til at Eufemias Hage fremstår som et fremstående boligprosjekt i Bjørvika.